Dialog

Det er alfa og omega for os at have tilfredse kunder. Vi har en kantineleder ansat i hver afdeling, som er ansvarlig for den daglige drift. Derved kan vi, håndtere langt de fleste henvendelser på stedet, hvilket stemmer overens med vores ønske om at være i tæt dialog med vore kunder. Vi ansætter kantinepersonale, der passer til kulturen i den virksomhed, hvor vi driver kantinen, for vi ved, at nydelse er en vigtig ingrediens til den gode dialog.

Nydelse

I den daglige drift tilstræber vi, at et besøg i en af vore kantiner skal være en nydelse. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi stiller store krav til vore leverandører for at sikre, at varerne er i orden. Vi serverer god mad til realistiske priser, og det er vi i stand til, fordi vore medarbejdere har faste rutiner og arbejdsgange, ligesom de har faste ansvarsområder, hvorved de føler ejerskab for dele af produktionen.

Her bor vi

  • SUNI Catering ApS
    Slotsvej 5B, 4300 Holbæk

Kontakt os

  • 59 44 05 52
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider administration

Mandag -torsdag 08.00 - 16.00
Fredag 08.00 - 14.00
    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.    

Copyright © 2012 SUNI Catering ApS