Dialog

Det er alfa og omega for os at have tilfredse kunder. Vi har en kantineleder ansat i hver afdeling, som er ansvarlig for den daglige drift. Derved kan vi, håndtere langt de fleste henvendelser på stedet, hvilket stemmer overens med vores ønske om at være i tæt dialog med vore kunder. Vi ansætter kantinepersonale, der passer til kulturen i den virksomhed, hvor vi driver kantinen, for vi ved, at nydelse er en vigtig ingrediens til den gode dialog.

Nydelse

I den daglige drift tilstræber vi, at et besøg i en af vore kantiner skal være en nydelse. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi stiller store krav til vore leverandører for at sikre, at varerne er i orden. Vi serverer god mad til realistiske priser, og det er vi i stand til, fordi vore medarbejdere har faste rutiner og arbejdsgange, ligesom de har faste ansvarsområder, hvorved de føler ejerskab for dele af produktionen.

Her bor vi

  • SUNI Catering ApS
    Slotsvej 5B, 4300 Holbæk

Kontakt os

  • 59 44 05 52
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider administration

Mandag -torsdag 08.00 - 16.00
Fredag 08.00 - 14.00
Weekend Lukket
    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.    

Copyright © 2012 SUNI Catering ApS | Design af Stormwerk